Toussaint Horecagroep is een relatief kleine organisatie in de wereld van Bedrijfscatering, waardoor de lijnen tussen de werkvloer en de directie altijd kort zijn. Door de verschillende Bv’s en locaties eromheen kunnen we heel flexibel omgaan met het inzetten van gekwalificeerd personeel. Dit maakt het ook makkelijker om voor bepaalde producten zaken te doen metregionale leveranciers om beter te voldoen aan de wensen van de gast en opdrachtgevers. (seizoen producten en thema’s). Onze gasten ervaren continuïteit in de samenstelling van ons restaurantteam; een vast restaurantteam dat zorgt voor een maximale klanttevredenheid en optimale servicegerichtheid. Onze medewerkers hebben er plezier in om hun gasten te laten genieten en dat merken onze gasten. Het is het resultaat van onze ervaringen en inzichten om medewerkers te motiveren en te binden. Deze aanpak resulteert in eenzo laag mogelijk ziekteverzuim, een laag verloop en een hoge werknemerstevredenheid.
De opdrachtgever of gast wil graag snel inzicht kunnen krijgen in de kosten of andere management informatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij verstrekken deze informatie en kunnen onze opdrachtgevers en gasten snel inzicht geven in de stand van zaken met overeengekomen extra services, zoals recepties, overwerkmaaltijden of (directie)diners. Kostenbeheersing bereiken wij onder meer door vooruitstrevende automatisering.
Hiermee willen wij onze gasten en zakelijke relaties laten zien dat wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.
Wij kunnen als regionale partner garanderen dat aanvragen buiten het contract marktcomfort worden geoffreerd. Hierin is service voor ons belangrijker dan het behalen van een beter resultaat.